Serveis

Ens agraden la tecnologia i les persones
Serveis
Serveis de consultoria

Projectes i consultoria

La raó de ser de Trentia Consulting, el nostre leitmotiv, és el desenvolupament de projectes IT i la consultoria especialitzada. Actualment aquests serveis representen la major part del nostre negoci i volem que continuï sent d?aquesta manera. Només amb l?experiència del dia a dia dels nostres professionals podrem ser capaços d?oferir aquests i altres serveis amb les millors garanties.

MÉS INFORMACIÓ
Catàleg formació

Formació

No som una acadèmia de formació tradicional. Estem especialitzats en la formació a mida in-company: temari a mida, formació a les oficines del client i flexibilitat en horaris i en nombre d'assistents. Aportem la millor part de la nostra experiència professional en noves tecnologies al camp de la formació per a professionals del sector.

MÉS INFORMACIÓ
Disseny digital & UX

Disseny digital & UX

La imatge corporativa forma part de la identitat d'una organització. És el primer que es percep d'ella.
Un dels factors diferencials que aportem a cadascun dels nostres projectes de software és la cuidada imatge i experiència d'usuari que hi apliquem. És per això que tots els projecte integren, en menor o major mesura, la figura de l'especialista en disseny digital i UX, amb l'objectiu de fer el producte final atractiu i de fàcil ús.

MÉS INFORMACIÓ
Servicios Outsourcing

Trentia Tech Talent

El departament de cerca i contractació de talent IT especialitzat de Trentia Consulting Trentia Tech Talent, disposa d'un excel·lent paquet de serveis de selecció de personal IT especialitzat. Les diferents modalitats (Recruiting, Hunting, Outsourcing i Implant) cobreixen necessitats específiques i diferenciades.

MÉS INFORMACIÓ