Projectes i consultoria

Projectes i consultoria

Projectes i consultoria
Desenvolupament de projectes

Desenvolupament de projectes

Cobrim tot el cicle de vida d’un projecte de software: la definició, el disseny, el desenvolupament i finalment la implantació i manteniment. El tipus de projecte que desenvolupem és molt variat, en funció del sector, el tipus de solució i la tecnologia a emprar. El nostre llarg recorregut professional ens permet aplicar solucions ja emprades en altres projectes i productes desenvolupats de forma interna, per tal d’accelerar al màxim la fase de desenvolupament i fer-ho amb la màxima qualitat.

Us recomanem que visiteu la nostra secció Experiència per veure alguns dels nostres desenvolupaments.

Consultoria

Si teniu necessitat de coneixement i experiència de la que no disposeu dins el vostre departament IT, oferim el nostre equip de professionals per tal d’ajudar-vos a assolir el vostre objectiu amb èxit. Els serveis que oferim són majoritàriament d’assessorament tecnològic, d’auditoria i optimització de sistemes o bé d’intervencions urgents per caigudes de servei.

Tecnologia

Com a professionals d’un sector en constant moviment com el de les noves tecnologies, estem en continua evolució cap a nous paradigmes i solucions.
Treballem i som socis tecnològics de diversos fabricants, entre els quals destaquem Microsoft per la nostra especial vinculació i especialització.

Venda de llicències

Assessorem i proveïm llicències de software als nostres clients, tant per productes On-Premises com per productes de pagament per ús a Microsoft Azure i Amazon Web Services. També som experts en el llicenciament de Microsoft Office 365, la plataforma definitiva de comunicació i col·laboració de Microsoft.

Llicències Trentia