Trentia Tech Talent

Trentia Tech Talent

Trentia Tech Talent
Trentia Recruiting

Recruiting

Busquem per la teva empresa el millor talent IT especialitzat que necessitis en els teus equips de treball. Professionals no solament formats al màxim a nivell tècnic sinó amb les competències personals que encaixin amb les de la teva companyia. T’apropem els millors professionals d’IT seleccionats per un equip de psicòlegs i tècnics. Recruitment especialitzat.

Trentia Hunting

Hunting

Un dels reptes més grans que afronten els directius de les àrees de tecnologia i sistemes és la falta de talent qualificat. S´ha tornat pràcticament impossible comptar amb personal adequat d’IT que tingui les habilitats, coneixements, certificacions, experiència i enteniment necessari, tant per la part tècnica com del negoci. Per aquesta raó busquem el talent IT, el trobem, l´atraiem i el seleccionem per tu.

Trentia Outsourcing

Outsourcing

Realitzem la cerca i la selecció amb la mateixa qualitat per poder després oferir-te també una incorporació flexible dels professionals. Un cop que el professional i l’empresa estan segurs que encaixen passen a formar part de la plantilla interna del nostre client. Selecció a mida + Servei onsite.

Trentia Implant

Implant

Un servei d´implant en selecció o RPO (Recruitment Process Outsourcing), suposa la incorporació amb caràcter temporal d´un o diversos consultors de selecció en el departament de RR.HH del nostre client. Els nostres consultors poden treballar en les oficines del client o en la nostra companyia prestant serveis de selecció amb caràcter exclusiu per aquest client.