Solucions

Respostes ajustades a les teves necessitats
Solucions
Solucions Power BI

BI

El concepte Business Intelligence (Intel·ligència de negoci) engloba un conjunt de tècniques i eines que permeten obtenir coneixement analític a partir de les dades generades en l'operativa diària del propi negoci. Els nostres especialistes en BI fan ús d'eines com Microsoft SQL Server, Microsoft Power Pivot, Microsoft Power BI o QlikView/QlikSense per tal de crear solucions analítiques i quadres de comandament destinats a una millor presa de decisions dirigida per les dades.

MÉS INFORMACIÓ
Web and Portals

Web and Portals

Les solucions web & portals engloben un conjunt ampli de productes a mida en format web i amb concepcions i objectius diversos. Dins d'aquest concepte podem trobar eines com: intranets, extranets, portals de l'empleat, xarxes socials corporatives, portals col·laboratius i webs corporatives.

MÉS INFORMACIÓ
Solucions Cloud

Cloud

El núvol és la solució més actual a les necessitats IaaS, PaaS i SaaS (Infraestructura, Plataforma i Software com a Servei respectivament) de les organitzacions, amb clars avantatges sobre la infraestructura pròpia.

MÉS INFORMACIÓ
[:es]Soluciones movilidad[:ca]Solucions mobilitat[:]

Mobilitat

El desenvolupament d'aplicacions per a dispositius de tipus smartphone i tauleta ha experimentat un creixement excepcional en els darrers anys. Ja sigui aplicacions per al gran públic o aplicacions corporatives d'ús intern, aprofitem les grans plataformes tecnològiques multi-plataforma (Android, iOS, Windows Phone) com Xamarin per tal d'ajustar els costos mantenint la mateixa qualitat i resultats excel·lents.

MÉS INFORMACIÓ
[:es]Soluciones Aplicaciones a medida[:ca]Solucions Aplicacions a mida[:]

Aplicacions a mida

Quan no hi ha un programari específic per a cobrir una necessitat concreta es fa necessari el desenvolupament d'un programari propi a mida. Aquestes aplicacions poden ser d'escriptori, fins i tot en el format mòbil, i poden ser construïdes en moltes i diverses tecnologies, però totes elles requereixen, com a mínim, serveis especialitzats per al seu disseny tècnic i desenvolupament.

MÉS INFORMACIÓ