Aplicacions a mida

Aplicacions a mida

Aplicacions a mida

No trobes el que necessites en el mercat?

Estudi

Escoltem als nostres interlocutors tècnics i funcionals en el client per determinar l’abast real del projecte, eliminant ambigüitats i aconseguint un acord. El compliment de les expectatives generades cap al projecte és un punt determinant per a l’èxit d’aquest.

1

Disseny

Es determina el funcionament i l’arquitectura del programari per donar resposta a les necessitats funcionals.

2

Desenvolupament

Es tradueix el disseny previ a codi font, generant lliuraments parcials per a revisió per part del nostre client.

3
4

Implementació

Desplegat del sistema en el maquinari dissenyat segons els requeriments i disseny tècnic.

5

Formació

Als usuaris del programari en l’ús de l’eina i administració d’aquesta.

6

Acompanyament

Seguiment intensiu, juntament amb el nostre client, del funcionament de l’eina.

7

Manteniment

A dos nivells, el correctiu per donar resposta a incidències en el funcionament del sistema i l’evolutiu per donar resposta a noves necessitats.

Tecnologies

Treballem amb les principals tecnologies del mercat, com Microsoft .NET , Java , PHP , HTML5 o Javascript , a més de plataformes i eines relacionades. En molts casos les aplicacions no treballen com una caixa tancada sinó que requereixen d’altres sistemes corporatius per connectar-se i consumir serveis, com poden ser ERP, CRM, bases de dades SQL, Oracle, etc. La connectivitat avui en dia no és un problema. Amb estàndards de facto com SOAP , XML , JSON i d’altres, aquest és un punt totalment resolt. Com a base de dades comptem també amb diverses possibilitats, algunes propietàries i altres de codi obert. Estem parlant de Microsoft SQL Server , Oracle , Paradox , MySQL , etc.

Disposem d’un ampli ventall de possibilitats tecnològiques i de professionals polivalents amb el coneixement i experiència per dur a terme qualsevol projecte que es plantegi.