Cloud

Cloud

Cloud
Office 365

Office 365

Exchange Online, SharePoint Online, Skype for Business, OneDrive for Business o Yammer són alguns dels serveis que inclou la suite de productivitat al núvol de Microsoft. Ajudem a les organitzacions a iniciar-se en el servei i transportar les seves dades (correu electrònic, documentació i altres) al nou entorn. Configurem els serveis i mantenim la bona salut de les seves instal·lacions. També desenvolupem noves solucions a mida, molt especialment en SharePoint Online, plataforma sobre la qual podem implementar tot tipus de funcionalitats de negoci. Tot és possible amb el coneixement que disposem com a implantadors, administradors i desenvolupadors de Microsoft Office 365.

Desenvolupament d’aplicacions

Amb les plataformes Microsoft Azure i AWS som capaços de desenvolupar sistemes de software altament escalables sota demanda i segons les necessitats de cada moment. Ambdues plataformes disposen d’infraestructura i serveis molt especialitzats que permeten desenvolupar les aplicacions de forma més ràpida, segura i adequada a la filosofia del núvol. També és habitual la connexió de les aplicacions amb els sistemes propis de l’organització, per la qual cosa creem canals segurs que comuniquen ambdós mons.

Desplegats d’infraestructures

La migració de les infraestructures on-premises a una plataforma cloud (IaaS) és un projecte que pot ser complex de dur a terme i pel qual cal disposar d’amplis coneixements de la plataforma final i les seves característiques i possibilitats. Es pot realitzar un desplegat gradual dels sistemes, convivint durant un temps els dos mons o mantenint de forma indefinida aquesta situació.

Desenvolupament d'aplicacions
Desplegats d'infraestructures

Microsoft Azure i AWS ofereixen:

  • Màquines virtuals
  • Replicació
  • Molts més elements laaS
  • Emmagatzematge
  • Protecció de desastres
  • Sistemes de comunicació
  • Canals segurs