Noticies

Actualitat per estar al dia
Transformació digital mitjançant Microsoft Teams
Transformació digital mitjançant Microsoft Teams
28 febrer, 2019

Transformació digital mitjançant Microsoft Teams

Microsoft Teams s’ha convertit en poc temps en una tecnologia clau en la transformació digital dins de la suite Office 365 de Microsoft, substituint a productes com Skype for Business.

A més a més de les característiques ja conegudes de comunicació i col·laboració, Microsoft Teams ens ofereix infinites possibilitats d’adaptació a les necessitats concretes del negoci mitjançant aplicacions connectades (Apps) i Bots interactius. Existeix un ampli catàleg d’Apps i Bots estàndards disponible, que connecten amb plataformes comercials o amb aplicacions del propi catàleg de Microsoft Office 365, i també podem desenvolupar les nostres pròpies integracions amb els nostres sistemes de negoci.

Microsoft Teams

A Trentia ens hem especialitzat en aquest tipus d’integracions, i en fer de Microsoft Teams una eina no només de comunicació i col·laboració efectiva dins de l’empresa sinó en convertir-la en el centre de la transformació digital de treballador de la informació.

Alguns exemples de desenvolupaments que realitzem són:

  • Bots que comuniquen amb els empleats de forma automatitzada (avisos urgents, notificacions, noticies, informació d’empresa, etc.)
  • Bots que responen a preguntes o peticions de l’empleat (tràmits, horaris, visites, etc.)
  • Apps que permeten consultar els sistemes corporatius (ERP, CRM, bases de dades, etc.)
  • Apps que connecten amb dades al núvol (Office 365 i altres sistemes) per oferir informació de forma centralitzada
  • Apps que permeten realitzar tràmits senzills o complexes amb els diferents sistemes corporatius
  • Fluxes de treball enllaçats a Microsoft Teams
  • Etc.

I tot això en un sol entorn unificat, sense canviar d’entorn, sempre connectat, sense complicacions excessives i amb una experiència d’usuari excel·lent.

Microsoft Teams

T’animem a estudiar aquestes noves possibilitats que et pot oferir Microsoft Teams i a estudiar conjuntament com pot ajudar-te a tu i a la teva empresa u organització a facilitar el treball dels teus equips de persones.

ENTRADES RELACIONADES

22 mar, 2019
Trentia referma la seva col·laboració amb Ancert a Barcelona i Madrid
A l’inici de 2019, Trentia Consulting ha consolidat la seva col·laboració amb Ancert, empresa creadora i gestora de la plataforma tecnològica del notariat i encarregada de la innovació en tràmits telemàtics notarials a Espanya. Amb seu a Madrid i a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), Ancert gestiona i protegeix la informació de 35,4 milions de […]
Assistim al eShow Barcelona 2019: últimes tendències en eCommerce i Màrqueting digital
18 mar, 2019
Assistim al eShow Barcelona 2019: últimes tendències en eCommerce i Màrqueting digital
El passat 12 i 13 de març hem visitat el eShow Barcelona 2019, un esdeveniment excel·lent que ha comptat amb més de 12.900 visitants durant aquesta edició, on hem tingut oportunitat de compartir iniciatives i oportunitats dins de la fira de comerç electrònic i màrqueting digital de major afluència a Europa. A més, aquesta edició […]
8M feliz día internacional de la mujer
8 mar, 2019
8M feliz día internacional de la mujer
Mujeres en tecnología. Actualmente observamos muchas mujeres en puestos directivos dentro del sector tecnológico, y en parte se debe a que en España un gran numero de empresas referentes en tecnología, las han ido incorporando de forma sistemática como directoras C-level. Ahora bien, si profundizamos el impacto en cifras, tenemos que la Comisión Europea estima […]
Transformació digital mitjançant Microsoft Teams
28 febrer, 2019
Transformació digital mitjançant Microsoft Teams
Microsoft Teams s’ha convertit en poc temps en una tecnologia clau en la transformació digital dins de la suite Office 365 de Microsoft, substituint a productes com Skype for Business. A més a més de les característiques ja conegudes de comunicació i col·laboració, Microsoft Teams ens ofereix infinites possibilitats d’adaptació a les necessitats concretes del […]