Noticies

Actualitat per estar al dia
Trentia duplica la seva plantilla de professionals tècnics en 2017
Trentia Tech Talent
27/11/2017 Trentia

Trentia duplica la seva plantilla de professionals tècnics en 2017

En Trentia Tech Talent (divisió de serveis de selecció de personal i outsourcing de Trentia Consulting, empresa Gold Partner de Microsoft) continuem apostant per millorar la vida de les persones, tant oferint nous projectes laborals en algunes de les millors empreses tecnològiques del moment, com facilitant i millorant la contractació de professionals d’alt valor als nostres clients.

Els serveis de Trentia Tech Talent ajuden a les empreses trobar, contractar i retenir talent d’alt nivell, fent créixer el seu valor i permetent afrontar projectes innovadors en temps rècord. Actualment ens trobem en ple creixement, tant millorant els serveis que oferim als nostres clients, com aprenent de l’experiència per proporcionar el millor servei possible als nous clients que decideixen comptar amb els nostres serveis.

Pasiona

Pasiona, una de les consultores tecnològiques més innovadora, continua confiant un any més en Trentia Tech Talent i en el nostre servei d’Outsourcing.

Gràcies a la nostra col·laboració, Trentia té treballadors ubicats en empreses com Microsoft Ibèrica, Catalana Occident, Plus Ultra Assegurances, AXA, CGI, Vueling Airlines, Travelport entre molts altres. El factor diferencial que ofereix Trentia Tech Talent en relació a altres consultories de selecció és l’atenció personalitzada i prolongada en el temps als nostres treballadors, realitzant reunions de seguiment per mantenir el contacte amb els nostres treballadors i proporcionar-los tot allò que necessiten per al seu benestar laboral.

 

Acuntia

Acuntia, Gold Partner de Cisco, empresa líder en integració de solucions de telecomunicacions i un dels principals partners de fabricants de seguretat perimetral, ha confiat en el servei de Trentia Tech Talent per a les seves necessitats de recruiting en tot el territori nacional.

Acuntia decideix contractar a les seves oficines de Barcelona a un consultor de Trentia Tech Talent especialitzat en headhunting de professionals del món Telco que ha col·laborat en la selecció de perfils tant tècnics com de gestió i venda per als seus diferents projectes i serveis.

Gràcies al treball de Trentia Tech Talent durant aquest 2017, Acuntia ha pogut reduir els temps per a la contractació dels seus diferents equips al mateix temps que ha realitzat una important acció de reconomiento de la seva marca en el mercat Telco de Catalunya.

 

Dimension Data

Dimension Data, empresa líder mundial en integració de solucions de telecomunicacions (Network Integration, Seguretat, Comunicacions Unificades, Datacenter i Serveis cloud) i un dels principals partners de Cisco, Check Point i Palo Alto a nivell mundial, ha confiat en el servei de ‘HR Implant’ de Trentia Tech Talent per a les seves necessitats de recruiting a Barcelona.

Dimension Data ha col·laborat gràcies amb un dels nostres Consultors de Trentia especialitzat en perfils IT i Telco que ha ajudat en la selecció de perfils tant tècnics com de gestió per als seus diferents projectes i serveis. En paral·lel, la seva cartera de projectes d’Professional Services també ha tingut un notable creixement.

Gràcies al treball de Trentia Tech Talent durant aquest 2017, Dimension Data ha pogut resoldre satisfactòriament les seves necessitats d’incorporació de talent a les seves diferents equips al mateix temps que realitzava una important acció de Employer Branding entre els perfils tècnics.

 

Privalia

Privalia, l’outlet online número 1 a Espanya, Itàlia, Mèxic i el Brasil, va decidir comptar amb el servei “HR Implant” de Trentia Tech Talent, comptant així amb un dels consultors de selecció i recursos humans de Trentia a les oficines de Privalia per col·laborar amb el departament intern de recursos humans de Privalia. Han aprofitat així beneficiar-se del valor afegit de la nostra experiència, no només per a la selecció de personal, sinó per a les polítiques internes de recursos humans de cara a la gestió i el desenvolupament de persones. Amb això, Privalia va aconseguir no només una reducció dels seus vacants a més de la meitat, sinó haver establert un sistema i una pauta per als processos de selecció que a dia d’avui continua funcionant i donant excel·lents resultats de cara a l’atracció del talent a la companyia.

 

Després d’aquesta col·laboració, Privalia va continuar comptant amb els serveis d’Outsourcing de Trentia Consulting; amb això, en l’actualitat Privalia compta amb treballadors de Trentia en diferents equips de la seva departament IT, encantats amb el seu projecte i amb les possibilitats de present i futur de les que gaudeixen, i aportant un plus diferencial a la companyia.

 

Schibsted Spain

Un cop més Schibsted Spain, la companyia d’anuncis classificats i d’ofertes d’ocupació més gran i diversificada del país, segueix confiant en el nostre servei d’outsourcing durant tot l’any 2017.Perfiles tècnics i sobretot del sector de màrqueting.

 

Impala Network Solutions

Impala Network Solutions, Gold partner de Cisco, segueix confiat un any més en els nostres serveis de headhunting per trobar, atreure, avaluar i presentar els millors candidats per a la seva plantilla durant el 2017 tant a Madrid com a Barcelona.


TOP perfils contractats

  1. Technical Leaders
  2. Project Managers
  3. Software Architects
  4. Systems & Telecommunications Engineers
  5. SCRUM Masters, Product Owners and Product Managers
  6. Software Developers
  7. Network & Security Administrators and Technicians
  8. Preventas Técnicos (Solutions Architect)
  9. Business Manager/Key Account Manager

ENTRADES RELACIONADES

Sharepoint migration
31 agost, 2018
SharePoint: A mig pas del Cloud

Encara que en els últims anys el pas de serveis a Cloud s’ha normalitzat entre les empreses i organitzacions de tot tipus, encara hi ha certes reticències amb productes com Microsoft SharePoint. Trentia ha realitzat migracions de plataformes SharePoint de tot tipus, moltes d’elles a Office 365, com és el cas de Casa Tarradellas o […]

Equipo Outsourcing
14 juny, 2018
Trentia Tech Talent amplia el seu equip i expandeix els seus serveis en l’àmbit nacional i internacional

El pla de carrera intern és essencial a Trentia Tech Talent i portem temps planejant el procés d’expansió per al creixement de l’equip i de cada un dels professionals que el formem durant el 2018. Tant els serveis oferts als nostres clients ja habituals, com les noves oportunitats de col·laboració amb clients sorgides durant 2018, ens han portat a treballar […]

Implementació i desenvolupament de la tecnologia Office 365 a Trentia Tech Talent
4 abril, 2018
Implementació i desenvolupament de la tecnologia Office 365 a Trentia Tech Talent

Després de la formació oficial per a tota la plantilla de Trentia Consulting en Microsoft en Office 365 i les seves diferents eines i solucions per al negoci, a Trentia Tech Talent passem a renovar-nos en l’àmbit tecnològic adoptant algunes de les seves eines per tal d’accelerar els processos del departament: eines com SharePoint i […]

Congreso formación contínua
15 mar, 2018
Trentia assisteix al Congrés Nacional de Formació contínua

La divisió de formació de Trentia Consulting assisteix al Congrés Nacional de Formació contínua, celebrat a Madrid els dies 1 i 2 de març 2018, dins del Fòrum de proveïdors de Expoformación. En aquests 2 intensos dies de ponències, hem pogut conèixer gràcies a diferents professionals del sector, noves estratègies i propostes de negoci en […]