Noticies

Actualitat per estar al dia
Vols conèixer l’import que te la teva empresa per invertir en formació?
Vols conèixer l’import que te la teva empresa per invertir en formació?
9/06/2017 Seminaris i cursos

Vols conèixer l’import que te la teva empresa per invertir en formació?

Ja estan actualitzats els crèdits de la Fundació Estatal (FUNDAE). Des del dimarts 9 de maig les empreses poden consultar el seu import assignat accedint a l’aplicatiu de FUNDAE de 2 formes:

 

Bonificada Com a bonificada Bonificada Com a entitat organitzadora
Per a això necessitaràs la signatura digital d’empresa. Signant el contracte d’encàrrec entre les dues parts.

catàleg formació Des Trentia Consulting, com a empresa inscrita en el Registre Estatal d’empreses de formació i com a entitat organitzadora, pot consultar el seu crèdit sense compromís. Posem a la teva disposició la nostra experiència avalada en la gestió de la formació bonificada.

Consulta el nostre nou catàleg de formació, comptem amb un equip de formadors amb acreditació d’experiència laboral i docent en cada àrea formativa (desenvolupament web i escriptori, mobilitat, bases de dades, BI, núvol, ofimàtica, etc.).

 

També hi ha formació per a la millora d’habilitats competencials per a qualsevol àrea d’organització (habilitats directives, comunicació, atenció al client, treball en equip …).

El mercat laboral està immers en canvis continus i és molt recomanable dotar els treballadors de les eines i els coneixements necessaris que permeten actualitzar i evolucionar cap a les noves tendències de mercat. Una plantilla ben formada reporta múltiples beneficis estratègics per a l’empresa, un cop que suposa una oportunitat de desenvolupament professional i creixement personal. Els crèdits de FUNDAE són una gran ajuda per invertir en formació.

Bonificació Fundae

Totes les empreses disposen d’un crèdit anual fruit de les cotitzacions pels treballadors durant l’any anterior amb alguns percentatges d’assignació i la funció de la mida de la plantilla.
Aquest ajut es fa efectiva mitjançant bonificacions en les cotitzacions a la Seguretat Social, l’entitat que regula el seu ús és FUNDAE.

formacions bonificables Les nostres formacions son bonificables podent fer-te estalviar fins a un 100% del cost total.